Вагітна олевчанка хотіла стрибнути з мосту – поліцейські врятували

Цієї суботи, 12 травня, у м. Олевську поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України умовили місцеву жительку, яка виявилася при надії,  відмовитися від фатальних намірів: стрибати у річку з  мосту через побутові негаразди. Нині врятована олевчанка знаходиться під наглядом медиків.

Близько 8 ранку рейдова група у складі нацгвардійців військової частини 3047 (м. Житомир) та працівників Олевського відділення поліції, задіяних до профілактичних відпрацювань лісових територій, якраз поверталася до відділку на перезміну. У цей час нацгвардієць Дмитро Сметанін звернув увагу колег на підозріле скупчення людей на мосту через річку Уборть по вул. Свято-Воздвиженська.

Як виявилося, там знаходилася молода жінка. Вона була вкрай збентежена, нікого до себе не підпускала, висловлювала наміри покінчити із життям та вже перехилялася через огорожу мосту, щоб стрибнути у річку.

– Ми розуміли, що на наших очах може трапитися непоправне, тому не могли гаяти ні хвилини. Важливо було поговорити з жінкою, врешті заволодіти її увагою і відвернути біду, – розповів старший лейтенант поліції Максим Фещук.

Відтак правоохоронці обережно і спокійно заговорили до жінки, а вона, на щастя, послухалась їх і на простягнуту нацгвардійцем Олександром Драганом руку допомоги подала у відповідь свою руку.

Врятовану, як з’ясувалось, 35-річну олевчанку, правоохоронці запросили до відділення поліції, де продовжили розмову. За словами жінки, на фатальний крок її підштовхнули життєві обставини та побутові негаразди. Виявилося також, що вона чекає дитину. Нині станом та здоров’ям врятованої правоохоронцями олевчанки опікуються медики.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту