Спортивні заходи до Дня міста Олевськ

Під час святкування Дня міста в Олевську проходили ряд спортивних заходів та змагань. Зокрема, відбулися змагання з шахів та шашок в кафе «Ronch». Продемонстрували свої навики в інтелектуальному виді спорту шестеро чоловік. Переможцями змагань з шахів стали Максим Хлань (І місце), Анатолій Мирончук (ІІ місце), Олександр Михайленко (ІІІ місце).

Більше бажаючих було спробувати свої сили в шашках – 11 чоловік. Перше місце посів Юрій Покальчук, ІІ місце – Богдан Ничипорчук, ІІІ місце – Леонід Дубровець. Переможець минулого турніру з шашок, Яків Мирончук, посів 4 місце.

Крім того, у залі Олевської ДЮСШ відбувався Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Спорт заради миру», присвячений Дню міста. За підсумками турніру, в молодшій віковій групі перемогли борці з м. Олевська, ІІ місце – м. Здолбунів, ІІІ місце – м. Новоград – Волинський. В старшій віковій групі перемогу  вибороли також олевчани, ІІ місце – м. Андрушівка, ІІІ місце – м. Коростень.

Турнір відбувся за підтримки Олевської міської ради, ГО Олевський дитячо-юнацький спортивний клуб «Спорт заради миру». Організатор змагань – Олевська ДЮСШ боротьби. Головний суддя змагань – майстер спорту В.Ф. Попков, який цього дня отримав звання Почесного громадянина міста. Головний секретар змагань – О.М. Гуцан (м. Новоград-Волинський).

Більше фото з вільної боротьби дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

19 травня також пройшли півфінали та фінал футбольного турніру «Кубок Олевської міської ради», приуроченого Дню міста Олевськ. Раніше, 18 травня, відбулось офіційне відкриття турніру.

За результатами гри, кубок за І місце у турнірі отримала команда «Каменяр» (Жубровичі), кубок за ІІ місце – «Полісся» (Олевськ), кубок за ІІІ місце – «Колос» (Путиловичі). Також команди отримали грамоти та сувенірну продукцію.

Більше фото з футбольного турніру дивіться у групі Федерація футболу Олевщини та Олевська ДЮСШ в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту