Міський голова доручив працювати над питанням виділення житла дітям-сиротам

Керівники відділів та установ отримали чергові робочі доручення на апаратній нараді, що відбулась 29 травня при міському голові Омельчуку О.В. Міський голова нагадав про терміни виконання попередніх доручень.

Заступнику міського голови Осипчуку Я.М. доручено спільно із управлінням житлово-комунального господарства міської ради вивчити питання виділення житла дітям-сиротам, в тому числі квартир у новобудові по вул. Свято-Миколаївській, 49, а також можливість придбання житла для сиріт за обласною програмою, яка діє на умовах співфінансування.

Начальник управління житлово-комунального господарстваархітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Ніколайчук В.П. має винести на розгляд виконкому та сесії перелік проектів, які будуть фінансуватися за рахунок  субвенції ОТГ в цьому році.

Начальник відділу культури Кльоц І.В. має надати пропозиції по святкування Дня Конституції, «Вікенд в Олевську», 75 років Копищенської трагедії, Дня Незалежності, Фестивалю Олевської республіки та провести нараду з даного питання.

Секретар міської ради Шейко В.О. отримав доручення опрацьовувати проекти рішень до засідання постійних комісій та сесії. Керуючий справами виконавчого комітету Русин Ю.Г. отримав доручення здійснити підготовку до засідання виконавчого комітету, яке відбудеться 1 червня.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту