Колективу ЦПМСД представлено нового в.о. головного лікаря

На виконавчому комітеті міської ради, який відбувся 1 червня, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин зачитав два розпорядження міського голови від 31.05.2018. Відсьогодні Людмила Володимирівна Орлицька залишає посаду головного лікаря комунального закладу «Олевський центр первинної медико-санітарної допомоги» у зв’язку із закінченням строку дії контракту.

Друге розпорядження стосувалось призначення в.о. головного лікаря ЦПМСД. Цю посаду займатиме Олена Євгенівна Вишневська, лікар загальної практики сімейної медицини.

Голова міської ради Олег Омельчук прокоментував: «Виконуючий обов’язки головного лікаря працюватиме до закінчення реорганізації закладу. Потім буде оголошено конкурс і всі бажаючі зможуть взяти в ньому участь. На основі конкурсу, роботи комісії буде обрано керівника неприбуткового комунального підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги». Вам, Олена Євгенівна, бажаємо гарної праці».

Пізніше в приміщенні Олевського ЦМПСД заступник міського голови Яків Осипчук представив в.о. головного лікаря колективу. Він зачитав відповідні розпорядження та прокоментував: «Чому так? Ви всі знаєте, що йде реформа сільської медицини, йде реорганізація нашого Центру ПМСД в неприбуткове комунальне підприємство. Після закінчення реорганізації та реєстрації буде оголошено конкурс на посаду керівника. Головою міської ради було прийнято рішення не продовжувати контракт Людмили Володимирівни, а всі хто бажає і вважає, що він заслуговує бути керівником, подати документи на відповідний конкурс. Людмилі Володимирівні було запропоновано виконувати обов’язки головного лікаря до оголошення конкурсу. Вона відмовилась. Розглядався варіант, щоб обов’язки виконував заступник, але так як вона знаходилась і наразі знаходиться на курсах, звичайно, виконувати обов’язки, згідно Закону, вона не має права».

Яків Миколайович подякував Людмилі Володимирівні за її працю та подарував їй квіти. Слова подяки прозвучали й від колективу ЦПМСД, які також подарували квіти та пам’ятний сувенір.

«Від себе особисто хочу подякувати колективу за роботу і найбільше, мабуть, за терпіння. Інколи потрібно було й показати характер. Але керівник не завжди має бути добрим. Так що дякую вам ще раз усім за терпіння», – прокоментувала Людмила Орлицька. Яків Миколайович зазначив, якщо Людмила Володимирівна матиме бажання, вона також може подати документи на конкурс.

Після представлення колективу Олени Євгенівни Вишневської заступник міського голови побажав їй виконувати обов’язки якнайкраще, продовжувати знаходити спільну мову з колективом і робити все, щоб Олевська громада дякувала за хорошу роботу. Людмила Володимирівна привітала квітами в.о. головного лікаря та побажала їй здоров’я.  

Олена Євгенівна звернулась до колективу ЦПМСД: «Будемо працювати всі разом. Потрібно створити нове неприбуткове підприємство. Ви знаєте, що потрібно зробити багато роботи. І будемо працювати».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту