В Олевську відсвяткували День захисту дітей

1 червня до Дня захисту дітей біля приміщення Олевського міського будинку культури відбувся святковий захід. Концертно-розважальна програма включала в себе виступи місцевих вокалістів та колективів, танцювальні номери, конкурси та розваги для дітей.

Також проводився конкурс дитячого малюнку на асфальті, переможці якого отримали грамоти. Безкоштовно для діток роздавали квас (400 порцій), солодкі подарунки можна було отримати за участь у конкурсах. Крім того, на діток чекав боді-арт, зона малювання на мольбертах, улюблені герої мультфільмів Міккі та Мінні Маус, Ведмідь, Кіт.

Заступник міського голови Олександр Ніколайчук привітав присутніх зі святом та побажав справжнього безтурботного дитинства.

Олевською міською бібліотекою для дітей була виставлена книжкова експозиція «Я ще дитина, але я маю право!» та ігрова зона «Розумні і талановиті». ЦСССДМ Олевської міської ради організували інформаційний стенд «Безпечні канікули» та інформаційну кампанію «Візьміть дитину у родину».

Під кінець заходу бажаючі дітки долучились до акції «Долоньки майбутньої України», залишивши відбитки своїх ручок на стенді.

Фінансування свята відбувалось за рахунок Олевської міської ради. Організовували концертно-розважальну програму Олевський міський будинок культури,  Центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Олевської міської ради, служба у справах дітей Олевської РДА, музична школа, Олевський ЦХЕТУМ.

ЦСССДМ висловлюють подяку депутатам політичної партії «Наш край», зокрема голові Олевського районного осередку Віктору Хланю за підтримку у проведені свята.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту