В міській раді відбулось засідання бюджетної комісії

Традиційно перед сесією міської ради депутати зібралися на профільні комісії з метою розглянути відповідні питання. На бюджетній комісії, що відбулась 6 червня, були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник фінансового відділу Катерина Горпинич, начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук, депутати: Юрій Шевчук, Ганна Кручко, Володимир Халімончук, Олег Ковальчук, Віктор Хлань та інші.

Присутні члени комісії обговорили внесення змін до міського бюджету на 2018 рік. Також розглянули питання доповнення списку соціально-економічного розвитку Олевської ОТГ. Було обговорено ряд питань, що стосувались встановлення місцевих податків та зборів.

Головним питанням бюджетної комісії стало затвердження переліку об’єктів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році. Члени бюджетної комісії рекомендували винести дане питання, як і інші, на сесію міської ради.

Дане питання також розглядалось на постійній комісії з питань містобудування, будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери  послуг. Всі члени комісії рекомендували для розгляду його на сесії, проте голосуючи за кожен об’єкт окремо.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту