Громадське обговорення щодо  розроблення детального плану території земельної ділянки

            Повідомлення про проведення процедури врахування пропозицій громадськості  щодо  розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту на території Олевської міської ради Олевського району Житомирської області за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Воздвиженська, 49-б (далі – ДПТ).

  1. ДПТ розроблене на підставі розпорядження голови РДА від 12.02.2018 № 37. Мета розроблення ДПТ:

 – обгрунтування надання земельної ділянки  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

– визначення планувальної організації території, функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови ділянки.

         Документація розроблена у відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень»,   «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 „Склад та зміст детального плану території”, з урахуванням матеріалів діючої та проектної містобудівної документації місцевого рівня.

  1. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації:

          Замовник: Олевська районна державна адміністрація.

          Розробник:  ТОВ  ТАМ «АРХ-Студіо».

         Фінансування розроблення ДПТ здійснено за кошти осіб, зацікавлених у наявності містобудівної документації на місцевому рівні для здійснення інвестиційної діяльності.

  1. Інформація про місце і можливість ознайомлення з матеріалами ДПТ.

         Матеріали ДПТ оприлюднені на офіційному сайті Олевської ОТГ. Крім того, з матеріалами можливо  ознайомитися у Замовника за адресою: вул. Свято-Миколаївська,4, м. Олевськ (управління економічного розвитку, інфраструктури, містобудування та з питань цивільного захисту райдержадміністрації).

         Також матеріали ДПТ для ознайомлення можливо отримати надіславши відповідний запит розробнику ДПТ на електронну адресу:  masterplanszh@gmail.com.

         Подання та прийом пропозицій здійснюється за адресою Замовника, а також на електронну адресу розробнику ДПТ:  masterplanszh@gmail.com.

  1. 4. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

         Проведення громадських обговорень заплановано 05.07.2018 р. на 14-00 за адресою: вул. Свято-Миколаївська,4, м. Олевськ.

         Пропозиції до ДПТ (згідно із п.7 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України) приймаються від: 
         1) повнолітніх  дієздатних фізичних осіб, які проживають на території, щодо якої розробляється ДПТ; 
         2) юридичних осіб, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розробляється ДПТ;

         3) власників та користувачів земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої  розробляється ДПТ, та на суміжних з нею територіях;

         4) представників органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

         5) народних депутатів України, депутатів міської ради.

         Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 вищезгаданого Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

         Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”( 3038-17) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту