Заходи в Олевську до Дня Конституції України

27 червня в Олевську відбулися святкові заходи до Дня Конституції України.

О 10.30 год. олевчани та гості міста зібралися біля пам’ятного знаку Олевської Республіки. На заході також були присутні секретар міської ради Віталій Шейко та керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин.

Заступник голови районної ради Олександр Ковальчук прокоментував: «Наша Конституція визнана однією з найкращих у світі. Норми демократії, які закладені в ній є еталоном. Вони беруть свій початок від Конституції Пилипа Орлика, першої Конституції України. Єдине що,ці норми, нажаль, не підтверджені реаліями життя, а насправді важливо, щоб і влада, і всі ми пам’ятали, що є обов’язки,  що є права і чітко дотримувались їх. Тоді б суспільство жило набагато краще ».

Завершився захід покладанням квітів до пам’ятного знаку Олевської Республіки.

Об 11.00 год. біля Міського будинку культури проходила акція «Бібліотека під відкритим небом», яку організували працівники Олевської центральної бібліотечної системи. У святковій програмі заходу була виставка літератури, святкова фотозона, ігрова зона для дітей та майстер клас по виготовленню закладок, на якому кожен з дітей зміг навчитися самостійно зробити оригінальну та цікаву закладку.

Читайте також Привітання з Днем Конституції України. Відео

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту