Засідання бюджетної комісії

Перед сесією міської ради депутати зібралися на профільні комісії з метою розглянути відповідні питання. На комісії були присутні: заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, начальник фінансового відділу Катерина Горпинич, члени бюджетної комісії: Юрій Шевчук, Микола Атанов, Олег Ковальчук, Володимир Халімончук та інші.

Присутні члени комісії обговорили внесення змін до міського бюджету на 2018 рік. Також було обговорено надання матеріальної допомоги тяжкохворим місцевим жителям, а саме двом громадянам з с. Жубровичі на лікування по 3 тис. грн., жителю м. Олевськ на придбання слухового апарату 3 тис. грн. та 10 тис. грн. буде виділено жительці з с. Корощине на відновлення житла.

Було розглянуто питання про внесення змін до персонального складу комісії з перетворення комунального закладу ОЦПМСД Олевської міської ради комунальне не комерційне підприємство Олевський центр первинної медичної допомоги Олевської міської ради і в зв’язку  з юридичною необхідністю пропонується виключити з складу виконуючу обов’язки  головного лікаря Олену Вишневську і ввести до складу комісії заступника головного лікаря Наталію Мельчинську. Бюджетна комісія проголосувала одноголосно «за». 

Також були розглянуті питання про затвердження вартості харчування одного дітодня в центрах розвитку дитини та дошкільних навчальних закладах Олевської міської ради, про внесення змін в рішення 21 сесії Олевської міської ради 8 скликання про затвердження цільової соціальної програми, протидії захворювання на туберкульоз на 2018 рік, про обмеження продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, столових вин на території Олевської ОТГ, про прийняття податків .

Також присутні члени комісії обговорювали гуманітарні питання, що стосуються освіти та медицини Олевської громади. А саме питання про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти, про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Олевської міської ради, про внесення змін до Статусу комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр Первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 5 липня об 11.00 год.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту