Депутати затвердили умови проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти

На сесії міської ради депутати затвердили умови проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти.

З метою формування оптимальної мережі загальноосвітніх навчальних закладів, забезпечення в подальшому можливостей профільної освіти учнів старшої школи, міською радою було запропоновано затвердити умови проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти та визнати уповноваженим органом, що проводить конкурс, відділ освіти молоді та спорту Олевської міської ради.

Згідно умов конкурсу, термін його проведення з 01 вересня по 31 жовтня 2018 року. Учасниками можуть бути комунальні заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Олевської міської ради.

Подані на конкурс матеріали можуть оцінюватись за такими критеріями: кількість філій, учнів, класів на паралелі, профілів, класів з поглибленим вивченням предметів, освітній рівень педагогів, наявність пандусів, швидкісного підключення до мережі Інтернет тощо.

Крім того, на сесії міської ради було затверджено Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу середньої освіти .

Заступник міського голови Яків Осипчук повідомив, для того, щоб сьогодні призначити керівника КЗ середньої освіти потрібно оголошувати конкурс. Для проведення конкурсу є типове положення.

Серед документів, необхідних претендентам для участі у конкурсі, є: автобіографія або резюме, копія документа про вищу освіту, не нижче рівня магістра (спеціаліста), документи, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років, мотиваційний лист та ін.

До участі у конкурсі можуть бути залучені представники профспілки працівників освіти та громадської ради при міському голові, але на правах дорадчого голосу.

Депутати одноголосно підтримали відповідні проекти рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту