В Олевську відбувся конкурс костюму

Вперше під час святкування «Week-end в Олевську» було проведено конкурс костюму для дівчат та хлопців. Переможці визначалися окремо у молодшій та старшій віковій категорії. Загальна кількість учасників цього року – 24. Організатор конкурсу – заступник з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба.

Якісна організація та гарно поставлені дефіле одразу припали до душі глядачам конкурсу. Діти презентували три виходи: знайомство у довільному вбранні, костюм з древлянськими мотивами та костюм до свята Чорниць.

Всі конкурсанти підійшли до підготовки своїх образів масштабно та креативно. Діти продумали не лише вбрання, а й цікаві та яскраві аксесуари.

Компетентне журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями:

  • Відповідність номінаціям
  • Оригінальність костюму
  • Якість та естетичність виконаного костюму
  • Використання додаткових аксесуарів
  • Гарне дефіле.

Всі учасники конкурсу старанно готували свої образи, тому журі було надзвичайно тяжко визначити переможців. В молодшій категорії перше місце посіла Гудзь Інга (м. Олевськ) та отримала грошову премію у сумі 3000 гривень. Друге місце та 2000 гривень отримала Гергало Марина (с. Кишин). Третє місце та премію у сумі 1000 гривень отримала Левчук Яна (м. Олевськ). Всі учасники конкурсу отримали сертифікат на суму 300 гривень на придбання товарів у магазині «Шкільний базар». А Гудзь Гліб отримав спеціальний сертифікат на суму 500 гривень на придбання товарів в магазині «Шкільний базар». Гліб – єдиний учасник конкурсу чоловічої статі, а також наймолодший учасник.

У старшій віковій категорії перемогу, а також грошовий приз у сумі 5000 гривень отримала Коломієць Олександра (м. Олевськ). Друге місце та 3000 гривень отримала Іванна Саковець (м. Олевськ). Третє місце і грошову премію у сумі 2000 гривень отримала Торгонська Анастасія (м. Олевськ). Всі учасники старшої групи також отримали сертифікат на суму 300 гривень на придбання товарів в магазині «Шкільний базар». Спеціальний сертифікат на суму 500 гривень отримала Шаповал Наталія (с. Кам’янка) – всі свої костюми дівчина шила власноруч.

Міський голова Олег Омельчук вручив подяки за участь всім конкурсантам.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту