Завершальна служба настоятеля римсько-католицької церкви

2 вересня отець Ігор, настоятель римсько-католицької церкви парафії Воздвиження Всечесного Хреста, провів завершальну службу в Олевську перед переходом до семінарії у м. Ворзель. На ній були присутні понад 100 прихожан. Також в цей день отець Ігор благословляв школярів, студентів та шкільне приладдя на новий навчальний рік.

Міський голова Олег Омельчук подякував настоятелю: «Шановний отець Ігор!

Прийміть найщиріші слова вдячності за Ваш особистий вклад у духовний та культурний розвиток жителів Олевської громади. Всі прихожани римсько-католицької церкви парафії Воздвиження Всечесного Хреста завжди могли сподіватись на вашу мудру пораду, духовну підтримку та молитовне заступництво перед Богом. Також Ви завжди приймали активну участь у громадському житті міста, звертались до вірян на організованих міською радою заходах. Від імені жителів Олевської громади, дозвольте виразити Вам подяку за Вашу небайдужу позицію та побажати добра, успіхів та натхнення для подальших звершень».

На службі також були присутні заступник міського голови Олександр Ніколайчук, голова Спілки воїнів-учасників АТО Андрій Іванов, презес парафії Віктор Ніколайчук, голова Спілки поляків Діна Халімончук. Вони також подякували отцю Ігорю за мудре настоятельство та побажали успіхів у подальшому. Ансамбль «Лілея» заспівав отцю вітальну пісню.

9 вересня у церкві відбудеться представлення нового настоятеля.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту