В Олевську відбулося впровадження нового настоятеля

Згідно розпорядження єпископа Віталія Кривицького у нашій парафії Воздвиження Всечесного Хреста у місті Олевськ, відбулося впровадження нового настоятеля – о. Леона Ліпецького. Сам він родом з Бердичева, має 24 роки священницького служіння, 14 останніх з яких був настоятелем у м. Черкаси.

9 вересня у присутності всіх вірних та до теперішнього часу настоятеля парафії о. Ігоря Скомаровського, о. Леон Ліпецький склав присягу настоятеля, проголосив дуже гарну промову та визнав віру. Ми щиро сподіваємося, що його слова будуть почуті.

Священницький хрест – це постійно дорога з проповідуванням Слова Божого. Дорога сповнена віри, надії та любові. Ми маємо велику надію, що в стінах нашого чудового храму служіння нового настоятеля буде плідним та молитовним для кожного вірянина, який шукає пораду, підтримку та спасіння для своєї душі. Що кожен хворий, немічний духом почує його добре слово підтримки та надії.

На завершення Святої Меси вся парафія, окремо дітки, голова Олевської ОТГ Омельчук О. В., голова спілки поляків Халімончук Д. В. щиро привітали нового настоятеля з важливою подією як у житті священника, так і житті всіх вірян. Бажаємо нашому новому настоятелю о. Леону насамперед міцного здоров’я, терпіння, наснаги та Божого благословіння. Ми всіма силами будемо намагатися всіляко підтримувати його. Наші серця завжди відкриті та думки чисті.

За все Слава Богу!

P.S. Ми будемо завжди пам’ятати та згадувати у своїх молитвах нашого дорогого о. Ігоря Скомаровського, який шість з половиною років досить доступно доносив Слово Боже до наших сердець. Дякуємо Вам за все!

Аліна Павлушенко

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту