Система голосування “Бюджету участі”

Відтепер подавати проекти на участь у “Бюджеті участі Олевської міської ОТГ”, а пізніше і голосувати за них можна, використовуючи систему, яка створена в рамках програми “Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа.

Це стало можливим завдяки тому, що між Олевською міською радою та міжнародною благодійною організацією “Фонд Східна Європа” було підписано Меморандум про взаємопорозуміння та співпрацю, щодо запровадження громадського бюджету до Олевської міської ради.

Також відділом економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності виконавчого апарату міської ради були підготовлені та надіслані до Фонду Східна Європа всі необхідні матеріали та інформаційні дані, які включав в себе Алгоритм підключення до системи голосування.

Саме тому, Олевська міська рада, в особі міського голови Омельчука О.В., за нагодою висловлює свою повагу та вдячність міжнародній благодійній організації “Фонд Східна Європа”за плідну співпрацю.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту