В педіатричному відділенні відремонтовано 2 палати

Заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук відвідали Олевську центральну лікарню. Разом із головним лікарем Олегом Казюком відвідали клініко-діагностичну лабораторію, денний стаціонар та педіатричне відділення.

В дитячому відділенні в першу чергу оглянули палати-ізолятори, які нещодавно за кошти міського бюджету були повністю відремонтовані: покладено ламінат, придбано нові ліжка, покладено плитку, також місцевими художниками були розфарбовані стіни в цих палатах.

Також по всьому дитячому відділенню за фінансування міського бюджету були придбані жалюзі, що значно покращило вигляд палат та зробило комфортнішим перебування пацієнтів у них.

Завідуюча відділенням Альбіна Самсонович розповіла, що батьки пацієнтів задоволені оновленими палатами.

Заступники оглянули й інші палати, в яких також планується поточний ремонт та перевірили умови перебування хворих.

Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук поцікавились проблемами відділення, вислухали побажання та пообіцяли посприяти у їх вирішенні. Олександр Ніколайчук зауважив що тільки плідною співпрацею влади і керівництва лікарні можливо досягнути якісних результатів.

Завідуюча відділенням Альбіна Самсонович подякувала гостям за візит, за допомогу у вирішенні потреб відділення, а також зазначила, що раді будь-якій допомозі і сподівається, що ця зустріч стане результативною і маленькі пацієнти та батьки відчують якісні зміни у педіатричному відділенні.

Палата-ізолятор під час ремону

Палата-ізолятор після ремонту

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту