Хочине відсвяткувало День села

21 вересня у велике християнське свято Різдво Пресвятої Богородиці Хочине відсвяткувало День села. Біля сільського Будинку культури, де відбувався святковий концерт, зібралися жителі.

Заступник міського голови Яків Осипчук привітав присутніх зі святом, побажав селу розквіту, а його жителям – міцного здоров’я та добробуту. Також подяками та грошовими винагородами від міської ради Яків Миколайович нагородив майстра лісу Хочинського лісництва Михайла Васькова, тракториста Хочинського лісництва В’ячеслава Ковальчука та завідуючу ФП с. Рудня-Хочинська Наталію Мороз.

За дорученням народного депутата України Володимира Арешонкова Віктор Черних привітав громаду, побажав здоров’я, благополуччя, мирного неба всім жителям та нагородив подяками від народного депутата та преміями бібліотекаря с. Хочине Антоніну Шинкар , фельдшера, лаборанта ФП с. Рудня-ХочинськаТетяну Хомутовську, завідуючу амбулаторії с. Хочине Валентину Скумін та лісничого «Поліського народного заповідника» Анатолія Молотовського.

Також депутат міської ради Ганна Кручко привітала жителів і вручила подарункові сертифікати: Світлані Скумін, Василю Козловцю та Ользі Нагоргій.

До привітального слова була запрошена голова Спілки ветеранів війни і праці Валентина Корнійчук, яка за дорученням народного депутата Сергія Пашинського подарувала ФАПу набір необхідних медичних препаратів.

На святі також був присутній депутат обласної ради Сергій Крамаренко, який щиро привітав громаду з Днем села та подарував принтер для сільської школи.

За традицією, вітали на святі найстарших і наймолодших жителів, подружні пари, які цього року одружились, відсвяткували золоте та срібне весілля. Також всіх присутніх гостей пригощали святковим тортом.

Аматорські колективи та учні порадували присутніх чудовими піснями та номерами художньої самодіяльності.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту