Дорога по вул. Свято-Миколаївська капітально відремонтована

Завершився капітальний ремонт дороги по вул. Свято-Миколаївська. Роботи були розподілені на два роки: у 2017 році зробили частину вулиці від Свято-Миколаївської церкви до Будинку культури, цього року роботи продовжились.

В рамках проекту було демонтовано старі та встановлено нові бордюри, піднято до проектної відмітки дорожнього полотна колодязі, де проходять існуючі інженерні мережі, вкладено асфальт. Варто зазначити, що на частині вулиці були взагалі відсутні бордюри – лише натоптані обочини, це питання було вирішено.

Існувала ще одна болюча проблема дороги по вул. Свято-Миколаївська – величезна калюжа після кожного дощу біля церкви «Спасіння». Нове дорожнє покриття та відремонтовані ливневі системи відтепер дозволять і водіям, і пішоходам безпечно просуватися цією частиною вулиці в дощову погоду.

Роботи виконувало приватне підприємство «Артембуд», яке виграло тендерні торги. Загальна вартість капітального ремонту за два роки – 7 300 000 гривень. Кошти надійшли згідно субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.

Фото ДО ремонту

Фото ПІСЛЯ ремонту

Фото ДО ремонту

Фото ПІСЛЯ ремонту

Фото ДО ремонту

Фото ПІСЛЯ ремонту

Фото ДО ремонту (2013 рік)

Фото ПІСЛЯ ремонту

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту