Конкурс українських стартапів

Міністерство закордонних справ Республіки Польща в рамка проекту Kyiv Tech Hub 2018 оголошує конкурс українських стартапів.

Мета проекту Kyiv Tech Hub – це результат симбіозу двох типів очікувань: представники наукових кіл в Україні шукають фінансування для своїх проектів та шанс виходу на європейські ринки, з другого боку польський ринок VC шукає нові, перспективні інвестиційні цілі. В умовах зростаючої конкуренції серед країн на таланти у галузі high-tech , Польща має всі шанси зайняти місце інноваційного центру для всього регіону.

 Як взяти участь у конкурсі?

У рамках проекту кожен український стартап, інноватор, винахідник і автор інноваційного проекту може подати свій проект до конкурсного розгляду і запланованої зустрічі 6 грудня через заповнення заявки, яка доступна на сайті http://startuphub.pl/kyivtechhub/ англійською мовою.

Термін оформлення проектів закінчується 1 листопада 2018 року.

Далі фонд Startup Hub Poland проаналізує надіслані проекти та обере 30 найкращих команд для представлення можливостей їх реалізації з точки зору бізнесу та технологічних рішень в грудні у Києві. Польські фонди VC, які приймають участь у проекті, матимуть можливість провести бліц-зустрічі (speed-dating) з представниками кільканадцяти обраних ними проектів. Участь у конференції є безкоштовна, a автори проектів і інвестори, які зацікавлені в участі, можуть пройти електронну реєстрацію на інтернет-сторінці заходу.

Проект реалізується за підтримки програми Польська допомога з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту