Представлення нового директора ЦХЕТУМу

23 жовтня заступник міського голови Яків Осипчук разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерієм Левченком представили колективу ЦХЕТУМу нового директора Артема Курбеко.

Яків Осипчук подякував попередньому керівнику Олександру Талаху, побажав міцного здоров’я, успіхів та подальшої плідної праці як керівника гуртка вокального співу.

Валерій Левченко зачитав наказ про призначення нового директора. Також подякував Олександру Івановичу за роботу та привітав нового директора Артема Сергійовича з новою посадою.

В свою чергу новопризначений директор Артем Курбеко прокоментував: «Я хочу, щоб ми з вами працювали як одне ціле і у нас була одна спільна мета, щоб вам не було соромно за мене і я знав, що можу покластись на колектив. Ми будемо вирішувати наші проблеми і завдання всі разом. Я дякую Олевській міській раді та відділу освіти, молоді та спорту за довіру».

Методист Олевського ЦХЕТУМу Євгенія Гур’єва зазначила: «7 років були не легкими для нас, але разом з тим ми гармонійно працювали і всі разом вирішували проблемні питання. Я думаю, що ми і надалі будемо плідно і дружньо працювати. Новому директору хочу побажати дійсно вжитися в колектив. Ми всі вже побачили, що нам з вами буде цікаво працювати, тому що у Вас багато цікавих ідей, Ви налаштовані, щоб їх втілювати в життя, а ми зі своєї сторони будемо Вам допомагати».

Валерій Левченко також зауважив, що, згідно з вимогою міського голови, директора призначили поки з випробувальним терміном на 2 місяці.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту