Вчителі Олевщини пройшли навчання за сприяння Благодійного фонду С. Пашинського

Сучасну освіту важко уявити без сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Одним із засобів впровадження таких технологій навчального процесу є освітня онлайн платформа Google classroom.

1 листопада на базі Олевської ЗОШ №3 відбувся тренінг для викладачів на тему: «Інформаційні технології в освіті». У тренінгу взяли участь 34 вчителя Олевської громади.

Мета тренінгу: ознайомити вчителів з навчальними можливостями онлайн платформи Google classroom, отримати практичний досвід створення своїх онлайн курсів зі шкільних предметів.

Тренінг-семінар провели викладачі Житомирської філії КІБІТу : кандидат педагогічних наук Даніїл Миценко, кандидат економічних наук, заступник директора Вікторія Шиманська, заступник директора Наталія Вишневська, старший викладач Наталія Єфімчук.

Після закінчення, всі учасники отримали сертифікат про проходження тренінгу.

Кількість годин, вказану в сертифікаті про проходження навчального тренінгу, що видає ПВНЗ «КІБІТ», зараховується, як самостійна робота науково-педагогічного працівника в міжкурсовий період.

Директор Олевської ЗОШ №3 Раїса Бабич висловила щиру подяку організаторам корисного і необхідного для вчителів тренінгу та прокоментувала: «Вчителі прийшли із задоволенням на тренінг, із користю для себе прослухали даний курс, отримали практичний досвід створення начальних курсів з різних навчальних предметів з використанням google classroom та сформували вміння та практичні навички роботи з сучасними інформаційними комп’ютерними технологіями».

На території Житомирської області за цією технологією не вперше проводяться такі тренінги. Також через онлайн платформу google classroom навчаються всі студенти КІБІТУ. Студенти задоволені отримувати завдання для виконання в такому вигляді, що значно мотивує їх до навчання.

Даний захід був повністю профінансований за підтримки Благодійного фонду Сергія Пашинського.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту