Щира подяка за дитячу радість

Діти – наш найдорожчий  скарб, наша надія, гордість і опора.  Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, бібліотеки і влади. Тільки тоді ми будемо впевненими  та щасливими у прийдешньому дні.

Дирекція  централізованої бібліотечної системи Олевської  міської ради, бібліотечні працівники та маленькі читачі  дуже вдячні депутату обласної ради Ніколайчуку Олександру Володимировичу  за надану допомогу у придбанні настільних дитячих ігор для бібліотек громади. Ви дійсно депутат, який уміє слухати, оцінювати і головне – не тільки обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Ваші слова ніколи не розходяться із справами. Уже не один рік Ви опікуєтеся   справами бібліотек, надає їм матеріальну підтримку.

Бажаємо вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати бажання і наснагу працювати на користь  нашої держави  та рідного краю. Тож надалі  залишайтеся таким, як Ви є, твердо ідіть до мети та будьте вірні своїм принципам.  Думаємо, що Ви і надалі перейматиметеся нашими проблемами та підтримуватимете  нас. А маленькі  читачі  у бібліотеках  будуть розвивати свої здібності за допомогою  ігор , які Ви подарували.

Хай Вам Бог посилає своє благословення на ваші  добрі діла.

З повагою, директор  ЦБС    Сібірьова Л.В.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту