Визначено проект-переможець Бюджету участі

15 листопада завершилося голосування за проекти Бюджету участі (громадського бюджету) Олевської міської об’єднаної територіальної громади 2018 року. Раніше, на засіданні Координаційної ради, було вирішено допустити до стадії «голосування» всі 4 подані проекти, серед яких:

  1. «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс» (автор – Симончук О.М.);
  2. «Кам’янка – безпечне село» (автор – Корнійчук О.В.);
  3. «Благоустрій території поліклініки по вул. Свято-Миколаївська, 46» (автор – Пантелейчук В.С.);
  4. «Створення центру всебічної навчально-розвивальної діяльності учнів Варварівської ЗОШ І-ІІІ ст.» (автор – Бабич В.М.).

Протягом 15 днів будь-який громадянин України, який зареєстрований та проживає на території Олевської ОТГ, віком від 16 років мав змогу підтримати один з проектів, який він вважав найактуальнішим для втілення в реальність. Проголосувати можна було 2 способами:

  1. через Е-сервіс «Громадський бюджет Олевської ОТГ»;
  2. звернувшись до ЦНАПу Олевської міської ради.

Отож, за результатами голосування та відповідно до засідання Координаційної ради, переможцем Бюджету участі Олевської міської об’єднаної територіальної громади 2018 року було визнано проект «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс», автором якого є Олександр Симончук. Тому, вітаємо автора-переможця та всіх тих, хто підтримав дану пропозицію!

Враховуючи високу активність під час голосування, наполегливість та небайдужість до інших проектів з боку мешканців громади, а також в зв’язку з тим, що дана практика в Олевській ОТГ впроваджується вперше, було вирішено надати фінансову підтримку для реалізації 3-ох інших запропонованих проектів! Їх реалізація може розпочатися у 2019 році. До того ж, планується реалізовувати практику «Бюджет участі Олевської міської ОТГ» і в наступні роки. Тому, радимо заздалегідь готувати Ваші пропозиції.

Також надаємо Вам деяку статистичну інформацію щодо голосування:

№ п/п Назва проекту Автор проекту Кількість голосів за проект Спосіб голосування
Онлайн Офлайн
1. «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс» Симончук О.М. 652 56 596
2. «Благоустрій території поліклініки по вул. Свято-Миколаївська, 46» Пантелейчук В.С. 646 29 617
3. «Кам’янка – безпечне село» Корнійчук О.В. 276 2 274
4. «Створення центру всебічної навчально-розвивальної діяльності учнів Варварівської ЗОШ І-ІІІ ст.» Бабич В.М. 227 1 226
             

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту