В Олевську згадували Революцію Гідності

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День гідності та свободи, встановлений «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…» згідно указу Президента України.

В цей день біля нещодавно відкритого меморіального комплексу загиблим на сході України військовослужбовцям зібрались небайдужі жителі громади, згадали як проходила Революція Гідності та вшанували хвилиною мовчання Небесну сотню.

Міський голова Олег Омельчук нагадав присутнім як студентський мітинг переріс у всеукраїнську революцію, як олевчани її підтримували, збираючись невеликими групами. «Від усього серця бажаю, щоб українці не були змушені захищати свою незалежність у бою. Адже тільки демократичні цінності можуть привести Україну до справжнього гідного майбутнього», – прокоментував Олег Васильович.

Закінчився мітинг покладанням квітів до меморіального комплексу.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту