Семінар-презентація програм культурного та професійного обміну між Україною та США

21 листопада начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради Олег Ковальчук та начальник відділу культури Ірина Кльоц відвідали семінар-презентацію програм культурного та професійного обміну між Україною та США для спеціалістів місцевих ОТГ і структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації. Захід відбувся в прес-центрі Житомирської обласної ради.

В рамках семінару, асистент Програми професійних стажувань та програми «Відкритий світ», представник Американських Рад з Міжнародної освіти Тетяна Воробйова представила програми обміну.

Серед них – Програма Flex, вона фінансується урядом Сполучених Штатів і адмініструється Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США. За результатами конкурсного відбору серед учнів середніх шкіл, Програма надає стипендію для проживання у США протягом року у волонтерській приймаючій родині і навчання у американській школі. Мета Програми – встановити взаєморозуміння між американцями і людьми з інших країн світу.

Проект міжнародної технічної допомоги щодо просвітницьких та професійних обмінів між Україною та США здійснюється з метою передачі нових знань і навичок для покращення політичного, суспільного та економічного стану України, формування мереж професіоналів для поширення та застосування міжнародного досвіду в Україні, де учасники програм мають можливість ознайомитися із досвідом американських та європейських організацій, беруть участь у семінарах, професійних тренінгових програмах, дискусіях та культурних заходах.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту