Міський голова Олег Омельчук відвідав круглий стіл «Марафон: енергоефективна та безпечна громада»

27 листопада міський голова Олег Омельчук та його заступник Олександр Ніколайчук відвідали круглий стіл «Марафон: енергоефективна та безпечна громада» у місті Київ. У вузькому колі присутніх виступили член правління Асоціації ОТГ, голова секторальної платформи «Безпека в громадах», голова Мереф’янської ОТГ (Харківська область) Веніамін Сітов, Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук,  представник проекту ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО» Сергій Варга, керівник Швейцарсько-українського Проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO Оксана Гарнець та інші.

Раніше відділом економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради було подано заявку на конкурс «Безпечна громада». Згідно її, в громаді планується впровадження комплексу програмно-апаратних та організаційних заходів для посилення безпеки населення, захисту стратегічних об’єктів та об’єктів забезпечення життєдіяльності міста, безпеки дорожнього руху із встановленням сучасних систем, здатних здійснювати інтелектуальну обробку зображення, моніторинг середовища, забезпечувати контроль ситуації та нормальної роботи систем та обладнання.

У відповідному конкурсі Олевська міська об’єднана територіальна громада посіла друге місце. Микола Громов, керівник Вінницького підрозділу компанії «Датагруп», вручив голові Олевської громади ноутбук. Олег Васильович прокоментував: «Сьогодні безпека для нашої громади дуже важлива. Ми будемо працювати у даному направленні. Дякуємо за подарунок».

Також Олевська громада отримала сертифікат переможця конкурсу «Енергоефективна громада», який надає право на отримання ексклюзивної знижки в розмірі 35% на матеріали TM Baumit для комплектації одного об’єкту та надання технологічної карти. Його вручив Олексій Новіков, керівник напрямку по роботі з ключовими архітекторами, девелоперами та інвесторами ТОВ «Бауміт України».

В рамках круглого столу також відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Асоціацією об’єднаних територіальних громад та Державним агентство з енергоефективності та енергозбереження України та Меморандуму про співпрацю між Асоціацією об’єднаних територіальних громад та проекту ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту