Народний депутат Володимир Арешонков звітував перед громадою

27 листопада в приміщенні Олевського ЦХЕТУМу народний депутат України Володимир Арешонков звітував перед громадою Олевщини про поточний рік роботи в парламенті.

Розпочався виступ з консультативної частини: Володимир Юрійович розповів про нові закони та укази Президента України, зокрема, зупинився на найбільш обговорюваній темі цього дня – введення воєнного стану в Україні. Також депутат розповів про хід основних реформ в країни, зупиняючись на освітній та медичній субвенції. Були обговорені й інші важливі питання країни: ввезення авто з Європи, легалізація видобутку бурштину  та ін.

Розповів Володимир Арешонков і про формування бюджету на 2019 рік та конкретизував чому саме закладені ті чи інші суми. Також депутат проінформував присутніх про звернення від громадян до нього, які теми є найбільш обговорюваними та про що найбільше просять жителі Олевщини.

Завершився звіт питаннями до Володимира Юрійовича: процес реформи децентралізації, її майбутні наслідки, кількість депутатського корпусу Верховної Ради та ін.  В.о. старости села Стовпинка Микола Кравченко подякував депутату за підтримку та вручив подяку і подарунок. Директор Олевського ЦХЕТУМу Артем Курбеко також подякував Володимиру Арешонкову.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту