У ЦХЕТУМі відбулись новорічні заходи для учнів 6-8 класів

3 січня продовжились новорічні конкурси для школярів у Олевському Центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді. Цього дня на новорічні заходи завітали учні 6-8 класів Олевської гімназії, Олевської ЗОШ №2, Варварівської ЗОШ, Лопатицької ЗОШ, Тепеницької ЗОШ. Напередодні свято проводилося для учнів 2-5 класів шкіл Олевської громади.

Хоч у конкурсі костюмів взяли участь мало учасників, втім кожен образ був унікальним та неперевершеним. Професійне дефіле показали дівчатка у костюмах: сніговика, принцеси, відьми та бабусі.

Пізніше розпочався конкурс декоративно-прикладного мистецтва, який зібрав набагато більше учасників. Діти малювали, робили аплікації, новорічні іграшки та фігурки оригамі.

Переможців конкурсів оголошували на сцені. У конкурсі костюмів І місце посіла дівчинка у костюмі сніговика, ІІ місце – учасниця у костюмі принцеси, ІІІ місце розділили школярки у костюмах відьми та бабусі.

Перемогу  у номінації «Новорічна іграшка» отримала Коц Дарина (Варварівська ЗОШ). І місце у номінації «Оригамі» посіла Романчук Анастасія (Тепеницька ЗОШ), ІІ місце у номінації «Оригамі» – Мищук Вікторія (Олевська гімназія).

У номінації «Аплікація» І місце посіла Назарчук Вікторія (Варваріська ЗОШ), ІІ місцеШепетько Анастасія (Варваріська ЗОШ).

У конкурсі малюнків І місце посів Давидюк Андрій (Варваріська ЗОШ), ІІ місцеГридіна Анастасія (Лопатицька ЗОШ), ІІІ місце – Паньків Анна (Олевська ЗОШ №2).

Всім переможцям Дід Мороз вручив новорічні подарунки, а для всіх учасників конкурсів – солодощі. Завершилося новорічне дійство святковою фотосесією та солодким квестом у Олевському народному краєзнавчому музеї.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту