Першість Олевської ДЮСШ боротьби

В кінці грудня у спортивному залі ЦХЕТУМу, де наразі тренуються борці, проводились змагання серед молодших вікових груп школи боротьби. Приємно те, що участь взяли понад 90 спортсменів. Кожен тренер школи виставив більше 20 учасників. Протягом одного дня боротьби були визначені чемпіони та призери змагань, а також кращий тренер.

За час змагань були проведені досить цікаві сутички. Найяскравішою була фінальна сутичка між вихованцями тренера Юрія Ямчинського. Між Даніїлом Іщенком та Ярославом Мельником до кінця поєдинку рахунок був рівний і тільки кидок на 4 бали приніс перемогу Даніїлу Іщенко (з рахунком 14-12).

Були і несподівані перемоги. Так, у вазі 20 кг Дмитро Вальчук, син тренера Петра Вальчука, переміг у фіналі попереднього чемпіона Арсена Конту. А у вазі 29 кг була рівна по силі сутичка між Іваном Хланьом та Андрієм Перевязко. Перемогу здобув на туше Іван Хлань.

Хочеться відмітити дівчат, які боролись з хлопцями. Так, Павленко Катерина перемогла всіх хлопців і стала чемпіонкою у вазі 26 кг. Анастасія Ковальчук (с. Стовпинка) здобула друге місце, у фіналі поступилась лише більш досвідченому борцю  Віктору Пилипчуку (с. Корощине). Ще необхідно відмітити перемогу, вже вдруге, вихованця Тепеницького філіалу школи боротьби Богдана Литвинчука у вазі 23 кг, тренер Андрій Кострицький.

Підбивши підсумок виступу юних борців, найбільше чемпіонів та призерів у команді тренера Юрія Ямчинського, загальною кількістю очок 440. На другому місці, як серед хлопців, так і серед дівчат, команда села Тепениця, тренер Андрій Кострицький. На третьому місці – команда мікрорайону «Квадрат» тренерів Петра Вальчука та Миколи Закіров, набравши 120 очок серед хлопців та 110 очок серед дівчат.

Всі переможці змагань Були нагороджені медалями, грамотами та грошовими преміями від президента дитячого клубу Олександра Бабіченка. Призери змагань нагороджені медалями та грамотами.

Від тренерів Олевської ДЮСШ боротьби висловлюється подяка міському голові Олегу Омельчуку та його заступнику Олександру Ніколайчуку за активне сприяння та змогу проводити змагання у новому залі.

Директор ДЮСШ боротьби,
 тренер вищої категорії, майстер спорту
Володимир Попков

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту