День снігу в Корощинській ЗОШ

Починаючи з зими 2012 року, в передостанню неділю січня з ініціативи Міжнародної федерації лижного спорту (FIS) відзначається нове свято — Всесвітній день снігу (World Snow Day).

21 січня 2019 року учні Корощинської ЗОШ І-ІІ ступенів взяли участь у зимовому квесті з нагоди цього свята. Змагалися 4 команди: «Фантастичні та блискавичні» (5 клас); «Торпеда» (6 клас); «Вінні Пух» (7 клас); «Вєрка Сердючка» (8-9 класи). Вони пройшли 9 зупинок, на кожній виконували цікаві та веселі завдання. Перемогу здобули учні 5-го класу «Фантастичні та блискавичні», які пройшли дистанцію за 11 хв 19 с і за таку активність отримали солодку винагороду.

Офіційно Всесвітній день снігу був створений для популяризації зимових видів спорту в молодіжному середовищі, для підтримки і заохочення участі в подібних заходах всіх зацікавлених сторін в галузі. Мета проведення заходів полягає у залученні дітей і сімей до своєрідного, унікального, активного відпочинку, який може подарувати тільки участь у зимових розвагах. Для цього і проводяться спеціальні заходи по всьому світу. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту