Спортивні ігри школярів Олевщини

Відповідно до Положення про проведення Спортивних ігор школярів Олевщини,  22 січня 2019 року у спортивному залі Олевської ЗОШ №3 відбулися фінальні змагання з волейболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради. Участь у цих змаганнях прийняли шість команд із шкіл І-ІІІ ступенів, які попередньо стали переможцями у зональних змаганнях, що проходили 17 січня 2019 року у спортивних залах Олевської гімназії та Олевської ЗОШ №3.  Отож, за 5-6 місця змагалися команди дівчат Олевської гімназії та Олевської ЗОШ №2, за 3-4 місця – команди дівчат Кишинської та Олевської №3 ЗОШ, за 1-2 місця – команди дівчат Лопатицької та Копищенської ЗОШ.

Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради за ІІІ місце у змаганнях з волейболу нагороджено команду дівчат Кишинської ЗОШ,  за ІІ місце – команду дівчат Лопатицької ЗОШ.

Абсолютним переможцем стала команда дівчат Копищенської ЗОШ.

Відділ освіти, молоді та спорту вітає учасників змагань та бажає їм подальших успіхів у навчанні та спорті, а переможцям – гідно представити Олевську ОТГ на зональних обласних змаганнях з волейболу.

 Головний спеціаліст відділу

освіти, молоді та спорту

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту