Люди влаштували стихійне сміттєзвалище під будинками

Щороку з настанням весни питання стихійних сміттєзвалищ стоїть по-особливому гостро. Цього разу до міської ради звернулась місцева жителька, яка повідомила про те, що поблизу її будинку щоночі вивозять сміття. «Як не наступить ніч – так вже хтось з тачкою везе своє сміття. Послід від курей і від собак виносять і в це озеро. Сморід стоїть такий, що дихати немає чим, особливо, коли сонце вийде», – розповіла вона, коли на місце виїхали працівники міської ради, на чолі з начальником відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексієм Торгонським.

Дійсно, на вулиці та провулках Січових Стрільців (раніше вул. Щорса) люди створили справжній смітник. Шлейф з пакетів, пляшок, побутових відходів тягнеться практично до урочища «Бабина гора». Переважно сміття викидають самі ж жителі даного житлового району – про це говорить й жінка, яка зателефонувала до міської ради. 

Нажаль, це не єдиний мікрорайон міста, який утворює власне стихійне сміттєзвалище. У той же час у місті функціонує подворовий вивіз сміття. Проте, вже не перший рік складається ситуація, коли місцеві жителі просто не бажають платити за вивіз ТПВ та укладати договори, мотивуючи це тим, що самі вивозять сміття. Пізніше просто у своїх мікрорайонах, у лісосмугах або ж навіть просто при дорозі нахаращуються купи відходів. Варто зазначити, що міська рада регулярно займається розчищенням стихійних сміттєзвалищ, але вони продовжують з’являтись. 

Олевська міська рада закликає жителів вулиці та провулку Січових Стрільців, а також всіх інших жителів громади долучитися до масштабної толоки, яка буде організована до Великодніх свят. Разом ми зможемо зробити нашу громаду чистішою, якщо об’єднаємось завдяки спільної мети!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту