Віта Ничипорчук посіла перше місце на конкурсі дитячих робіт «Космічні фантазії»

20 березня на базі обласного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено виставку-конкурс дитячих робіт «Космічні фантазії», метою якої  було виявлення і підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку.

На конкурс було представлено роботи, які в художній формі відтворюють реальні космічні явища чи події, фантастичні сюжети чи образи, уявлення дітей про космічні у Всесвіті, Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій.

На розгляд вимогливого журі подано роботи  з декоративно-прикладного мистецтва більше, ніж  85 робіт з 30 районів і ОТГ області.

Нашу об’єднану територіальну громаду та, зокрема, Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді гідно представляла вихованка гуртка рукоділля (керівник І.І.Поліщук) Ничипорчук Віта з оригінальною яскравою композицією «На планеті забіяк».  Провідні спеціалісти обласного Центру та народні майстри по достоїнству оцінили її роботу і дівчинці було заслужено виставлено 39 балів з 40 можливих та  відповідно вручено диплом І ступеня.

Хочеться побажати юній майстрині та її керівнику Ірині Іванівні нових творчих злетів і перемог.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту