Засідання виконавчого комітету міської ради

22 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На ньому були присутні 23 члени виконавчого комітету, які розглянули 18 питань, включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. 100 жителів звернулись за матеріальною допомогою на лікування та поховання рідних. 21 житель отримав по 200 грн., 23 – по 300 грн, 49 – по 500 грн., 7 – по 1000 грн. Загалом було виділено коштів в сумі 42 600 грн.

Наступним питанням члени виконавчого комітету розглянули про надання дозволу на встановлення пам’ятного знаку та інформаційної стели у с. Бацеве. Пам’ятний знак буде розміщено на місці поховання ромів у селі. Усі витрати щодо встановлення та розміщення пам’ятного знаку та інформаційної стели бере на себе Фонд «Меморіал убитим євреям Європи». Виконком одноголосно підтримав дане рішення.

Члени виконавчого комітету розглянули  питання про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж».

Встановлюються нові тарифи на послуги централізованого водопостачання:

– для споживачів І-ї групи – населення за 1 м– 37,60 грн.;

– для споживачів ІІ-ї групи – бюджетні установи за 1 м3 – 37,60 грн.;                 

– для споживачів ІІІ–ї групи – госпрозрахункові підприємства за 1 м3 – 37,60 грн.

На послуги з централізованого водовідведення:

– для споживачів І-ї групи – населення за 1 м3 –15,63грн;

– для споживачів ІІ-ї групи – бюджетні установи за 1 м3 –  15,63грн;               

-для споживачів ІІІ-ї групи – госпрозрахункові підприємства за 1 м3 – 15,63грн.

На засіданні було надано дозвіл на зрізання аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев на території населених пунктів Олевської громади: 1 клену в с. Зубковичі, 2 акацій в с. Варварівка, 10 акацій в в м. Олевськ, клену, липи та берези.

Підтримали одноголосно присутні рішення про надання тимчасово житла особі, яка перебуває в складних життєвих обставинах. Жінка перебуває на квартирному обліку в списках на позачергове отримання житла, як постраждала внаслідок пожежі. У зв’язку з втратою житла внаслідок пожежі, було запропоновано надати жінці квартиру для тимчасового проживання у смт. Дружба, що належить до комунального житлового фонду Олевської міської ради. Безоплатний договір тимчасового користування житлом укладається терміном на два роки.

На виконкомі було вирішено надати дозвіл на встановлення тимчасової споруди – навісу над археологічною пам’яткою (колодязем) по вул. Січових Стрільців, 29а в м. Олевськ (урочище Бабина гора), з метою благоустрою території Олевської міської ради. Термін розміщення тимчасової споруди – безстроковий.

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: про зміну та присвоєння адресних номерів, надання дозволу на збір вихідних даних, видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло, переведення житлових приміщень в нежитлові та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту