Що робити з невикористаною субсидією?

Відповідно до п.18 Положення про  порядок призначення житлових субсидій         громадяни, яким житлова субсидія надається у грошовій формі, зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії, перерахованої управителем, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг.

         Інші одержувачі житлової субсидії, яким вона надається за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, зобов’язані щомісяця сплачувати обов’язкову частку платежу. У разі коли вартість фактично використаної послуги менша, ніж обов’язкова частка витрат на оплату такої послуги, громадяни сплачують її фактичну вартість. Сума житлової субсидії, яка невикористана домогосподарством внаслідок економії, зараховується управителем, об’єднанням, виконавцям комунальної послуги на наступні розрахункові періоди протягом такого сезону, в якому призначено житлову субсидію, як  оплата таких послуг та / або витрат на управління багатоквартирним будинком.

         Після закінчення опалювального (неопалювального)  сезону невикористана сума житлової субсидії, яка надавалася  не у грошовій формі,  повертається управителем, об’єднанням, виконавцем комунальних послуг до державного бюджету в повному обсязі на підставі акта розрахунку загального обсягу невикористаних сум житлової субсидії у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України.

Телефон для довідок: 2 – 17 – 70 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту