Інформаційно-просвітницький захід «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати»

02 квітня 2019 року старшим інспектором Анжелою Козловець та фахівцем Інною Стожук Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області в приміщенні Олевського районного сектору було проведено інформаційно-просвітницький захід «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» за участю Комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради в особі сімейного лікаря Наталії Мельчинської та медсестри загальної практики сімейної медицини Олени Васильчук.

Даний захід присвячений Всесвітньому дню здоров’я, який відзначається в Україні 7 квітня 2019 року. Дата збігається з днем заснування Всесвітньої організації охорони здоров’я у рамках ООН, яка була створена на підставі принципу, згідно з яким передбачається, що всі люди повинні мати можливість для реалізації свого права на володіння найвищого та якісного рівня здоров’я.

Під час заходу клієнти пробації прослухали інформацію, надану лікарями, щодо способів збереження та підняття рівня стану здоров’я, методів запобігання ризику погіршення здоров’я, докладно описали наслідки зловживання алкогольними напоями та вплив алкоголю на організм, здоров’я і добробут людини, також підоблікові мали змогу виміряти артеріальний тиск та  рівень кисню в крові.

Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого більшість населення ігнорує. Слухачам нагадали, що здоров’я людини залежить не тільки від зусиль лікарів, але й від підтримування свого здоров’я у формі, правильно влаштованого способу життя, побуту і життєдіяльності, поваги до середовища проживання та екології.

Фахівець Олевського РС

Стожук І.К.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту