В Олевську висадили сакури за підтримки благодійників

На бульварі Воїнів-афганців в Олевську продовжили висаджувати сакури. Унікальні квітучі дерева вже прикрашають собою всю облаштовану територію. Олевчанам та гостям міста неабияк припала до душі алея сакур, тому Олевська міська рада виступила з ініціативою та пропозицією до підприємців громади і небайдужих жителів долучитися до купівлі та висаджування східних дерев.

5 квітня в Олевську стало на 40 сакур більше! До фінансування квітучих дерев долучилися підприємці, депутати, державні та приватні установи. Своєю працею долучилися не тільки працівники міської ради, а й, власне, благодійники, школярі та, навіть, вихованці дитячого садочка, які в той час пролугювалися бульваром.

Крім того, два дерева народний депутат України Сергій Пашинський та міський голова Олег Омельчук висадили перед міською радою. Нещодавно дану територію було облаштовано бруківкою, зроблені нові клумби.

Олевська міська рада висловлює подяку кожному, хто вніс свій вклад у покращення благоустрою міста, а також  фінансово долучився до цього. Найбільше дерев було придбано за підтримки Благодійного фонду Сергія Пашинського – 5 шт. Три сакури було закуплено Інною Лугиною. По два дерева профінансували приватні підприємці: Ігор Кравченко, Євгеній Дубченко, Микола Кравченко,  Анатолій Кривой. Придбали сакури також міський голова Олег Омельчук, його заступник Олександр Ніколайчук; депутати ВР, міської та обласної ради: Володимир Арешонков, Олег Казюк, Микола Атанов, Руслан Вербельчук, Віктор Шапорда, Ярослав Іванченко; приватні підприємці: Андрій Іванов, Валентина Омельчук, Петро Козловець, Анатолій Юськов, Валерій Чижевич, Валентин Мидловець, Василь Шибецький, Микола Пархомець; а також установи та підприємства: колектив КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» (головний лікар Олена Вишневська), ДП «Олевське лісове господарство» (директор Олександр Бондарчук), ТОВ «Продцентр-плюс» (керівник Людмила Лінькова), ТОВ «Олевськ агро» (Олександр Коцупатрий). Фінансово долучились також голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко, голова районної ради Віктор Троц та його заступник Олександр Ковальчук.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.


Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту