Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик відвідав Олевську лікарню

16 квітня з робочим візитом до Олевської громади завітав начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

Під час робочої поїздки Микола Петрович у супроводі заступника міського голови Якова Осипчука, головного лікаря Олевської центральної лікарні Олега Казюка, заступника головного лікаря Миколи Третякова та старшої медичної сестри Тамари Бочковської відвідали Олевську центральну лікарню, КНП «Олевський ЦПМД» та клініко-діагностичну лабораторію.

Під час візиту побувавши у всіх відділеннях лікарні Микола Суслик ознайомився з матеріально – технічною базою лікарні, переглянув умови праці медиків та перебування пацієнтів в палатах та поспілкувався з лікарями та пацієнтами. Також ознайомився з досягненнями та потребами закладів.

Пізніше Микола Суслик  зустрівся з медичними працівниками в актовій залі КНП «Олевський ЦПМД».

Під час свого виступу він повідомив, що вперше приїхав у Олевську центральну лікарню: «Я приємно вражений побаченим. Ми сьогодні пройшли по всіх відділеннях лікарні і хочу подякувати вам, за ту роботу яку ви старанно виконуєте».

Микола Петрович подякував за якісну роботу міському голові Олегу Омельчуку та його заступнику Якову Осипчуку. Також відзначив високий професіональний рівень медичних працівників і звернув увагу, що будівля та приміщення лікарні знаходяться в хорошому стані.

Розповів він також, що планується для швидкої допомоги єдина централізована диспетчерська на всю область.

Зазначив Микола Суслик те, що лікарні обов’язково потрібно перейти із комунальної установи в комунальне некомерційне підприємство: «Якщо лікарня в цьому році не встигне перейти у КНП, у 2020 році її доведеться закрити, так як міська влада не в змозі буде фінансувати повністю лікарню, а фінансуватися з медичної субвенції НСЗУ зможуть тільки комунальні некомерційні підприємства. Тому КНП в цьому році у вас обов’язково має бути».

 

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту