Відбулась конференція райкому профспілки працівників культури

10 квітня 2019 року у приміщенні  МБК  відбулась звітно-виборна конференція райкому профспілки працівників  культури Олевського району  за звітний період з 22.10.2014 по 10.04.2019 року.

На початку конференції начальник відділу культури Ірина Кльоц обговорила з присутніми робочі питання. Висвітила інформацію про організацію фестивалю конкурсу «Розквітне талантами Олевський мій краю», який відбудеться 29, 30 та 31 травня 2019 року в Олевському міському будинку культури. Також Ірина Василівна висловила подяку Степану Яценку за участь у конкурсі «Євро фольк». А Анатолію та Ользі Борисовцям подякувала, за створення нового буклету, в якому висвітлено творчу діяльність БК с. Копище.

На конференції також був присутній помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян. Він передав вітання від депутата та подарував ноутбук для бібліотеки с. Калинівка.

Далі із звітною доповіддю виступила голова райкому профспілки працівників культури Лідія Сібірьова. Вона прозвітувала про роботу райкому. Всього в галузі працюючих  160 осіб  із них  членів профспілки  135 . Районна  профспілкова організація тісно співпрацювала з усіма гілками влади. Складним для членів профспілки  був  2017 рік , перехідний період  з утворенням ОТГ. Мережа закладів не змінилися, закрито не було жодної установи. Працівників галузі було переведено до новостворених установ ОТГ шляхом переводу, де збереглися всі соціальні  пільги.

 В обговоренні доповіді взяла участь голова федерації профспілок Житомирщини  Неля Паламарчук. Неля Анатоліївна розповіла про роботу  обласної профспілкової організації, про вимоги до уряду ,щодо захисту членів профспілки, про медичне лікування, про культурну субвенцію , тарифну сітку та ін. Працівниками культури було задано багато  питань до керівника обласної організації. Звітно-виборна конференція  пройшла у вигляді діалогу, а це радує тому, що працівники культури  живуть активним громадським життям, життям держави.

 На зібранні  було обрано новий склад райкому, ревізійну комісію та голову райкому профспілки працівників культури. Головою обрано Лідію Сібірьову.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту