Концерт з нагоди присвоєння почесного звання колективам ЦХЕТУМу

17 квітня в актовому залі Олевського Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді відбувся концерт з нагоди присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» хореографічним колективам «Тіп-Топ» та «Сузір’я». У святковому залі зібрались глядачі дійства, аби насолодитися виступами талановитих дітей.

Хореографічний колектив «Тіп-Топ», керівником якого є Ольга Настасюк, презентував танці: «Під сопілку», «Діти – наші квіти», «На галявині» та «Витребеньки із родзинкою», де діти не лише танцювали, а й показували акробатичні номери.

Хореографічний колектив «Сузір’я», керівником якого є Лариса Хоменко, презентували танці: «Парад мухоморів», «Веселковий дивосвіт», «Калина», «А у нас на Україні» та «На крилах птаха», який глядачі зустріли з особливими оваціями.

Між танцювальними номерами вокаліст народного колективу «Родослав», переможець всеукраїнських і міжнародних конкурсів Олексій Буднік співав українські відомі пісні. Завершився концерт словами директора Олевскського ЦХЕТУМу Артема Курбеко.

Остаточне рішення про присвоєння почесного звання колективам вирішуватиметься у Міністерстві освіти і науки України. Ми ж висловлюємо щирі побажання успіхів хореографічним колективам та подальших перемог.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту