Володимир Арешонков зустрівся з жителями громади

Народний депутат України Володимир Арешонков зустрівся з жителями Олевської міської об’єднаної територіальної громади. У актовому залі Олевського Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді зібрались місцеві жителі, міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, сільський голова Сергій Коцур, голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц, депутати міської та районної ради, в.о. старост сіл громади та інші.

Зустріч розпочалась з обговорення другого туру виборів Президента України, який відбувся напередодні. Розповів депутат і про основні напрямки руху держави у найближчі роки. На його думку, основні реформи триватимуть – це децентралізація, освітня реформа тощо.

Висловив Володимир Юрійович й думку про можливість проведення дострокових виборів до Верховної Ради України та міських рад. Проте, він зазначив, що перед початком місцевих виборів доцільно було б завершити об’єднання територіальних громад.

Завершилася зустріч питаннями від присутніх. Зокрема, піднімались питання будівництва доріг, виплати чорнобильцям, зміни у виборче законодавство та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту