Благодійники влаштували свято для дітей

Вже не вперше до Олевської громади приїзджають прихожани церкви євангельських християнів-баптистів аби подарувати жителям нашої громади радість та подарунки. Цього разу на передодні найбільшого християнського свята Великодня пастор Валентин разом зі своєю дружиною Надією та дітьми завітали з розважальною програмою для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На початку заходу до присутніх звернувся заступник міського голови Яків Осипчук. Він зазначив на тому, що пастор Валентин ніколи не стоїть осторонь потреб жителів громади, які потребують допомоги. Також побажав батькам та їх діткам міцного здоров’я та радості від життя.

В свою чергу Валентин Валентинович також подякував всім за можливість разом поспілкуватись та корисно і весело провести час.

Загалом вийшло чудове свято. Благодійники для діток влаштували чудову програму, з собою привезли апарат для приготування солодкої вати, від якої малеча була просто в захваті.

Під час заходу кожен міг прикрасити свою писанку яскравими наліпками.

Дітвора із задоволенням та великою радістю сприйняли гостей. Разом з ними спілкувалися, танцювали, співали та фотографувалися.

В кінці кожен отримав в подарунок пакет із солодощами та фрукти.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту