У поводженні з відходами потрібен місцевий план дій

10 травня у міській раді відбулося засідання робочої групи з розроблення місцевого плану дій (МПД) по поводженню з твердими побутовими відходами (ТПВ) у Олевській міській об’єднаній територіальній громаді.

Координатор робочої групи, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради Юрій Халімончук ознайомив присутніх з заходами, які виконуються щодо підготовки МПД.

Експерт Програми «U-LEAD з Європою» у сфері поводження з відходами, кандидат технічних наук, доцент ЖДТУ Ірина Коцюба окреслила перелік першочергових завдань, обов’язкових для прийняття МПД у відповідності до вимог.

Голова робочої групи, міський голова Олег Омельчук повідомив про дії, що вживаються керівництвом ради щодо вирішення проблеми поводження з відходами, та визначив відповідальних за виконання поставлених завдань.

У обговоренні питань порядку денного взяли участь члени робочої групи голова постійної комісії з питань земельних відносин, охорони природи та надзвичайних ситуацій, депутат міської ради Ярослав Іванченко, директор КП «Олевськресурсінвест» Руслан Вербельчук, директор ДП «Будпослуги-2» Петро Козловець та інші.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту