В Олевську вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

8 травня, в Україні і по всій Європі відзначається День пам’яті і примирення в честь усіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Пам’ятну дату ввели у 2015 році. Символом цього дня став червоний мак – міжнародний знак пам’яті жертв усіх військових і цивільних збройних конфліктів.

Тому, того ж дня, аби вшанувати пам’ять жертв Другої світової війни відбулось покладання квітів до меморіалів, присвячених увічненню перемоги над нацизмом і вшануванню пам’яті жертв цієї війни.

Міський голова Олег Омельчук, його заступники Яків Осипчук, голова РДА Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц, військовий комісар Олевського райвійськкомату підполковник Ігор Подшивалов та голова ради Олевської районної організації ветеранів та праці Валентина Корнійчук з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років та захисників України, які загинули в зоні АТО поклали квіти до пам’ятників та меморіалів: могил радянських воїнів, могили Павленка Й. Д.  – героя Радянського Союзу, братської могили жертв фашизму, пам’ятника загиблим воїнам-афганцям, пам’ятного знаку на честь 70-річчя проголошення Олевської Республіки, до меморіального комплексу загиблим воїнам АТО та ін.

Учасники заходу також вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих воїнів.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту