В Олевську відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня в центрі Олевська вже традиційно відбувся мітинг до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року на свято прийшли лише декілька ветеранів, адже більшість з них через стан здоров’я вже не в змозі відвідувати такі заходи.

Цього ж дня міський голова Олег Омельчук вітав ветеранів громади, які не змогли прийти на свято.

На мітингу зі словами глибокої поваги до ветеранів війни, а також вітанням з великим святом Днем перемоги до всіх присутніх звернулись секретар міської ради Віталій Шейко, голова РДА Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц, голова ради ветеранів Валентина Корнійчук та військовий комісар Олевського райвійськкомату підполковник Ігор Подшивалов та батько військовослужбовців Микола Макарчук.

Вихованці ЦХЕТУМу подарували пристунім чудовий танець, а Олена Бреслаш заспівала пісню.

На заході також були присутні учасники бойових дій на сході України, воїни-інтернаціоналісти, небайдужі олевчани та гості міста. Охорону правопорядку та безпеку дорожнього руху забезпечували поліцейські Олевського відділення.

По завершенню мітингу всі присутні вшанували жертв Другої світової війни хвилиною мовчання, прийняли участь в урочистій ході та поклали квіти до Обеліску Слави.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту