Відповідь “Укравтодору” щодо ремонту доріг

За дороги між населеними пунктами відповідає обласна державна адміністрація, зокрема, в Житомирській області – управління дорожнього будівництва та інфраструктури. Дороги державного значення, навіть якщо їх частина походить через населені пункти має ремонтувати та утримувати Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор».

Олевська міська рада неодноразово зверталася з проханням утримувати дороги між населеними пунктами в належному стані та провести хоча б ямковий ремонт.

Щодо автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-05 Контрольно-пропускний  пункт «Майдан-Копищенський»-Олевськ-Ємільчине, яка проходить також через села Юрове, Хочине, Сущани, Хмелівка, Кишин, Зубковичі та інші, в тому числі й ділянка біля Олевська (поблизу «косого мосту»), надійшла відповідь: коштів на капітальний та поточний ремонт даного відрізку автодороги на 2019 рік не передбачено (лист-відповідь додається).

 Олевська міська рада й надалі звертатиметься до уповноважених осіб з метою вирішення гострої проблеми неналежного стану доріг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту