Школярі долучилися до інформаційного простору громади

27 травня до Олевська приїжджали координатори проектів, представники Інституту громадянського суспільства Маркіян Дацишин та Олександр Сергієнко. Поїздка об’єднала в собі участь у програмі «Інформаційний простір громади – власноруч!» та міжмуніципальне співробітництво територіальних громад, в тому числі в сфері туризму.

Попередньо у залі міської ради зібрались школярі Олевських ЗОШ №2 з супроводом психолога школи Валентини Рубанської та ЗОШ №3 з супроводом соціального педагога Наталії Левченко. Там їх зустріли заступник міського голови Олександр Ніколайчук та місцевий координатор проекту «Інформаційний простір громади – власноруч!», спеціаліст загального відділу по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ Вікторія Загоровська.

Діти мали змогу подивитися результати втілення «Шкільного телебачення» в Баранівській ОТГ, задати будь-які питання, що стосуються інформаційного простору та посмакувати чаєм і солодощами.

Маркіян Дацишин розповів про проекти та конкурси, до яких можна долучитися в рамках даної теми. Учні поділились на дві команди: ЗОШ №2 обрала для себе участь у конкурсі відеоробіт «Дитятко», а ЗОШ №3 – зйомку промоційного ролика про туристичну привабливість Олевська.

Припала до душі школярам робота з квадрокоптером, вони із цікавістю слухали інструкцію використання та із задоволенням самі управляли технікою.  

Раніше в рамках проекту олевські школярі відвідали телеканали Житомира.

В цей час головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Юрій Халімончук співпрацював з Олександром Сергієнком, працюючи в напрямку створення туристичних маршрутів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту