День села Журжевичі

6 червня в свято Вознесіння Господнього у селі Журжевичі святкували День села.

Привітати громаду та її жителів завітав заступник міського голови Олександр Ніколайчук. Він побажав жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту. Також від Олевськї міської ради Олександр Володимирович вручив подяки та грошові премії двом жителям села Журжевичі медичному працівнику Наталії Новак та завідуючій відділенням пошти Марії Кондратовець.

На святі також був присутній помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян, який передав вітання від депутата, також привітав усіх присутніх зі святом і  побажав сили,енергії та наснаги всім жителям села та нагородив подяками народного депутата ЦУкраїни Володимира Арешонкова: ветерана праці Петра Новака, матір-героїню Оксану Гергало, ветерана праці Сергія Новака, помічника лісничого ДП «Олевське лісове господарство» Андрія Яценка та вчителя Журжевицької ЗОШ Геранович Світлану.

Також під час урочистої частини від благодійного фонду Сергія Пашинського в подарунок до Дня села було вручено сертифікат на суму 10 000 грн, а Журжевицькій ЗОШ було подаровано спортивний інвентар.

Опісля привітальної частини розпочався святковий концерт. Під час нього виступали місцеві талановиті жителі та колективи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту