Затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту Олевської ОТГ та інші питання сесії міської ради

На сесії міської ради присутні депутати підтримали рішення про направлення міського голову Олевської міської ради Олега Омельчука на навчання до Національної академії державного управління при Президентові України. Навчання буде проводитись безкоштовно. Секретар міської ради Віталій Шейко додав, що посадові особи в органах місцевого самоврядування до 4 категорії включно навчаються за бюджетні кошти, починаючи з 5 категорії навчаються вже за власні кошти. За дане рішення проголосували 22 депутати, утримались Микола Смик і Анатолій Повар, проти – Сергій Гончар.

Затвердили присутні Положення про систему енергетичного менеджменту Олевської ОТГ. Дана система запроваджується з метою підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ, створення та координації функціонування муніципальної системи енергетичного менеджменту Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

Також на сесії було прийнято рішення про зміну назви та статут комунальної установи «Олевський міський центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю» на комунальну установу «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю». Без обговорень депутати рішення підтримали.

Депутати одноголосно затвердили рішення про передачу комунального закладу «Олевський краєзнавчий музей» з балансу відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради на баланс відділу культури Олевської міської ради.

Надали згоду присутні головному лікарю КУ Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради  Олегу Казюку на передання  в оренду приміщення не житлової будівлі стоматологічної поліклініки КУ «Олевська центральна лікарня» , площею 19,3 м2.. Дана процедура буде проводитись відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про оренду майна Олевської міської ради.

Також депутати розглядали ряд земельних питань: про надання дозволу на виготовлення проектів та технічної документації із землеустрою та агрохімічного паспорта поля земельних ділянок,  про припинення дії договорів оренди земельних ділянок, про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності, про укладання договорів оренди земельних ділянок комунальної власності та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту