В міській раді проходить навчання на тему «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП»

Сьогодні, 20 червня, в Олевській міській раді в рамках програми «U-LEAD Європою» проходив тренінг на тему «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП». На ньому були присутні секретар міської ради Віталій Шейко, керуючий справами виконавчого  комітету Юрій Русин, начальник Олевського Центру надання адміністративних послуг Леся Павленко, адміністратори ЦНАПу, в.о. старост сіл громади, державні реєстратори, спеціалісти відділів і установ міської ради та інші.

Тренінг проводила доцент кафедри загальної психології та психодіагностики Рівненського державного гуманітарного університету, тренер компанії NIRAS Олена Ставицька.

Присутні уважно слухали нову інформацію, ділились своїми очікуваннями та робочими ситуаціями, у групах та особисто брали участь у вправах та опитуваннях, проходили тести.

У тренінгу було охоплено ряд цікавих тем, серед них: атрибути ділового спілкування, тайм менеджмент, професійна обізнаність, публічні виступи, гендерна рівність, правила слухання, комунікативні бар’єри та інші. Крім того, присутні детально описували та розглядали можливі причини неефективної комунікації. Отримані знання працівники відділів та установ міської ради зможуть використовувати у роботі.

Наступного дня тренінг продовжиться. Будуть також розглядатися питання конфліктних ситуацій та стресостійкості.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту