День села Кишин

На велике християнське свято Святої Трійці у мальовничому селі Кишин відбулось святкування Дня села. 

Концерт проходив у сільському будинку культури.

На початку святкового заходу привітав громаду заступник міського голови Яків Осипчук. Він від щирого серця побажав жителям добробуту, мирного неба над головою, міцного здоров’я та родинного щастя. Також від Олевської міської ради Яків Миколайович вручив подяки та грошові премії завучу Кишинської ЗОШ Галині Ковальчук,  зубному лікарю с. Кишин Олександру Гергало, листоноші с. Кишин Олені Стоцькій та сестрі-господині Кишинського стаціонарного відділення Катерині Рудій.

Виконуючий обов’язки старости села Кишин Василь Тимощук також привітав односельчан зі святом та подякував  людям, які небайдужі до проблем громади і беруть активну участь у житті села. Також побажав селу розквіту, міцного здоров’я всім жителям та добробуту громаді.

 Помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян передав вітання від депутата, привітав пристуніх зі святами та вручив подяки найактивнішим жителям села Кишин.

Голова Олевського осередку Благодійного фонду Сергія Пашинського Андрій Іванов також привітав усіх зі святом та вручив директору будинку культури Аллі Рабош сертифікат на придбання музичної апаратури.

Вітав громаду також помічник депутата Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка Володимир Рабош і вручив директору школи сертифікат на придбання комп’ютерної техніки для Кишинської ЗОШ.

Депутат Житомирської обласної ради Олег Казюк відзначив подарунком жіночий ансамбль «Калина».

Представник генерального директора «Житомироблагроліс» та депутата Житомирської обласної ради Ігоря Рибинського, подарував принтери для Кишинського ЗДО «Дзвіночок», Кишинської ЗОШ та стаціонарного відділення одиноких і непрацездатних громадян, а також радіомікрофони для Кишинського будинку культури.

Під час всього урочистого заходу для всіх присутніх дарували гарні виступи хореографічні колективи:  «Сузір’я», «Модерн» та «Тіп-Топ».  Також виступали місцеві талановиті жителі та учасники художньої самодіяльності будинків культури с. Стовпинка, с. Журжевичі с. Кам’янка та с. Лопатичі.

По завершенню концерту, за сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова, відбулась святкова дискотека.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту